Δίχως να ανεβάσει «στροφές», η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με εύκολο διπλό από το Λας Πάλμας και την έδρα της Γκραν Κανάρια, επικρατώντας άνετα με σκορ 69-54 για την 21η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.
Οι «μερένχες» έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας την αντίπαλό τους στους μόλις 18 πόντους σε 20 λεπτά! Κάπως έτσι, διεύρυναν το νικηφόρο σερί που διατηρούν εντός των… τειχών, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 17-4.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάριο Χεζόνια με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τον Γιούλ να προσθέτει 12 πόντους.
Πλέον, η ομάδα του Τσους Ματέο θα ταξιδέψει στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη (06/03) με καλή ψυχολογία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.
Τα δεκάλεπτα: 9-12, 18-31, 40-48, 54-69.