Saturday, 04 May 2024
PHARMANET
 
 

Παπάγου-Πανιώνιος: Οι μεν για ισοφάριση, οι δε για πρόκριση

Apr 20, 2024

Ο Παπάγου υποδέχεται τον Πανιώνιο την Κυριακή στις 16:00 για τα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι καλούνται πλέον να κάνουν δύο διαδοχικές νίκες για να προκριθούν στο Final 4 και το παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο «Σαλούν» αποτελεί γι’ αυτούς οδηγό. «Ο αγώνας της Κυριακής είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε το παραπάνω βήμα,έχοντας ήδη πετύχει τον στόχο μας. Πέρα όμως από το αποτέλεσμα, θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι μαζί με τον κόσμο μας που μας έχει στηρίξει καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος», τόνισε ο 20χρονος γκαρντ του Παπάγου, Γιάννης Καρακώστας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν επαναπαύονται στην ευρεία νίκη που πέτυχαν την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη και θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί τρίτο ματς. «Ο τρόπος που προσεγγίσαμε τον αγώνα στην έδρα μας ήταν ο ενδεδειγμένος αφού παίξαμε καλά στην άμυνα και είχαμε διάθεση, κίνητρο και συγκέντρωση. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θα αντιδράσει. Διαθέτουν καλή ομάδα, είναι καλοί παίκτες και αυτό φάνηκε στην Κανονική Περίοδο και στον αγώνα Κυπέλλου. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει», σημείωσε ο 25χρονος φόργουορντ το Πανιωνίου, Ντε’Τζον Ντέιβις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr