Wednesday, 01 May 2024
PHARMANET
 
 

Εσπερίδες: Προπόνηση στο Ηράκλειο και έτοιμες για την υπέρβαση στον τελικό

Feb 17, 2024

Οι Εσπερίδες προπονήθηκαν στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/2, 13:30).


Η αρχηγός της ομάδας της Καλλιθέας, Χρυσάνθη Μπενέκη, μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση της ομάδας της. «Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουμε δει πολλές εκπλήξεις κι ανατροπές στο Κύπελλο. Στοχεύουμε κι εμείς σε μια τέτοια την Κυριακή. Αν εκτελέσουμε σωστά το πλάνο του προπονητή, πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικές και θα δώσουμε έναν πολύ καλό αγώνα», δήλωσε.

Η 22χρονη φόργουορντ με το ρόλο που έχει στην ομάδα προετοιμάζει ψυχολογικά τις συμπαίκτριές της. «Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, πολύ καλό κλίμα, έχουμε ενσωματώσει πολύ καλά και τις ξένες παίκτριές μας. Αυτό που είπα στις συμπαίκτριές μου είναι να το ευχαριστηθούμε, να δώσουμε το 100% και να είμαστε συγκεντρωμένες».

Σχετικά με την απόφαση να διεξαχθούν την ίδια μέρα ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών και ο αντίστοιχος των Ανδρών, επισήμανε: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ενέργεια. Θεωρώ ότι θα πάρουμε την προβολή που αξίζουμε, θα προσελκύσουμε κόσμο και ειδικά μικρά κορίτσια που μπορούν να ασχοληθούν με το άθλημα. Ελπίζουμε να είμαστε αντάξιες των προσδοκιών».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr