Sunday, 05 May 2024
PHARMANET
 
 

Βιντορέτα: «Με αυτοπεποίθηση στην επίθεση και να περιορίσουμε τα ατού του Περιστερίου»

Apr 25, 2024

Ο Τσους Βιντορέτα στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στο Περιστέρι στον αυριανό ημιτελικό του Basketball Champions League (26/4, 19:00).
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος κόουτς της Τενερίφης ανέφερε μεταξύ άλλων:


«Κάθε Final Four είναι δύσκολο. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πολύ ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση για να αγωνιστούμε στο 100%.

Γνωρίζουμε τέλεια τον αντίπαλο μας, όπως ξέρουν κι εκείνοι εμάς. Χρειαζόμαστε 40 λεπτά δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση στην επίθεση και να περιορίσουμε τα ατού του Περιστερίου.

Παίκτες όπως ο Χουέρτας ή ο Σερμαντίνι έχουν την απαραίτητη εμπειρία και έχουν παίξει σε πολλά Final Four. Αφιερώνομαι περισσότερο στο να αναλύω το Περιστέρι και να διασφαλίζω ότι οι παίκτες μου είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε κάποιες απουσίες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr