Friday, 03 May 2024
PHARMANET
 
 

Κόνιαρης: «Δε βάζουμε το κεφάλι κάτω, καμία ομάδα δε θα σου χαριστεί»

Mar 13, 2024

Για την οριακή ήττα από τη Χάποελ Χολόν και τη μεγάλη προσπάθεια ανατροπής του Προμηθέα που τελικά δεν ολοκληρώθηκε μίλησε ο Αντώνης Κόνιαρης.
Μιλώντας στην Cosmote ο Έλληνας άσος μίλησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για το επόμενο απέναντι στην ΑΕΚ, όπου με νίκη οι Πατρινοί σφραγίζουν το εισιτήριο για τους «8» του BCL...

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν το ελέγξαμε από την αρχή κι έπρεπε να διορθώσουμε πολλά πράγματα στη διάρκειά του. Το καταφέραμε στο τέλος, όμως μας αφήνει μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε από σήμερα την πρόκριση μέσα στην έδρα μας. Δε βάζουμε το κεφάλι κάτω, κρατάμε ακόμα στα χέρια μας την πρόκριση».

Για την τελευταία χαμένη επίθεση: «Δεν είχαμε τάιμ άουτ και έπρεπε να τρέξουμε κάτι, μια φάση μέσα από τις προπονήσεις μας. Δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο και δυστυχώς δεν κάναμε ούτε σουτ. Χάσαμε την ευκαιρία, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη δική του εμφάνιση: «Μας θέλει όλους έτοιμους ο κόουτς, κανείς δεν ξέρει πότε και πόσο θα παίξει. Ένιωθα έτοιμος για αυτό το ματς αλλά στο τέλος δεν πήραμε τη νίκη».

Για το "πρέπει" της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ: «Πρέπει να φανούμε πολύ συγκεντρωμένοι με τρομερή ενέργεια. Καμία ομάδα δε θα σου δώσει τίποτα και δε θα σου χαριστεί. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν. Κανένας δε θα μας δώσει την πρόκριση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr