Friday, 03 May 2024
PHARMANET
 
 

Το μόνο σενάριο που στέλνει το Περιστέρι στους «8» του BCL

Mar 13, 2024

Η Τενερίφη κέρδισε την Πινάρ Καρσίγιακα (88-79), με το Περιστέρι πλέον να ελπίζει σε ένα μόνο σενάριο για να προκριθεί στους «8» του Basketball Champions League.
Μετά το διπλό επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ και την κάλυψη της διαφοράς από την ήττα του Α' γύρου, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει ελπίδες πρόκρισης και θα τις κυνηγήσει. Για να έρθει όμως η πρόκριση χρειάζεται ένα και μόνο σενάριο που περιλαμβάνει συνδυασμό δύο αποτελεσμάτων.

Αρχικά, το Περιστέρι να κερδίσει την πρωτοπόρο Τενερίφη και παράλληλα η Χάποελ Ιερουσαλήμ να ηττηθεί στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Πινάρ Καρσίγιακα. Πάντως η Τενερίφη δεν είναι αδιάφορη, καθώς σε πιθανή ισοβαθμία με τη Χάποελ χάνει την πρωτιά, η οποία δίνει και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης σε σειρά best of 3 (προκρίνεται η ομάδα που θα κάνει δύο νίκες σε μάξιμουμ τρία παιχνίδια).

Η 5η αγωνιστική

Τρίτη 13 Μαρτίου
Χάποελ Ιερουσαλήμ - Περιστέρι 61-76
Τενερίφη - Πινάρ Καρσίγιακα 88-79

Η κατάταξη
1. Τενερίφη 4-1
2. Χάποελ Ιερουσαλήμ 3-2
3. Περιστέρι 2-3
4. Πινάρ Καρσίγιακα 1-4

Η τελευταία αγωνιστική (6η)

Τρίτη 19 Μαρτίου
19:30 Πινάρ Καρσίγιακα - Χάποελ Ιερουσαλήμ
19:30 Περιστέρι - Τενερίφη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr