Saturday, 18 May 2024
PHARMANET
 
 

Πρόστιμο στη Φενέρ για τα όσα έγιναν στο τέλος του Game 4 με τη Μονακό

May 05, 2024

Η Euroleague ανακοίνωσε πως επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη των οπαδών της με τους παίκτες της Μονακό μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης.
Πολύ φτηνά τη γλίτωσε η Φενέρμπαχτσε, μιας και η Ευρωλίγκα εξάντλησε την... επιείκια της, τιμωρώντας την ομάδα της Τουρκίας με μόλις 30.000 ευρώ πρόστιμο για τα όσα δυσφημιστικά έγιναν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ των οπαδών της, αλλά και παικτών της Μονακό. Ο Μπλόσομγκειμ τιμωρήθηκε με προειδοποίηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

"Η Φενέρμπαχτσε έχει τιμωρηθεί με πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και εισβολή στο γήπεδο μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της με την Μονακό σύμφωνα με το άρθρο 29.2.h και i) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Euroleague.

Ο Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, παίκτης της Μονακό, τιμωρήθηκε με προειδοποίηση λόγω πράξεων που δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς το κοινό στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του εναντίον της Φενέρμπαχτσαε, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.b του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague Basketball".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr