Sunday, 19 May 2024
PHARMANET
 
 

Γκριμάου για την ανατροπή με την Γκραν Κανάρια: «Όταν πιστεύουμε είμαστε σπουδαία ομάδα»

May 06, 2024

Ο Ρότζερ Γκριμάου σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γκραν Κανάρια μίλησε για την ανατροπή της "Μπάρτσα" από το -20, ενώ τόνισε πως όταν πιστεύουν είναι μια σπουδαία ομάδα.
Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια, ωστόσο με μια φοβερή ανατροπή κατάφερε να πάρει τη νίκη στην παράταση επικρατώντας με 95-89.

Ο τεχνικός των Καταλανών σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του ενώ τόνισε ότι όταν η ομάδα του πιστεύει είναι σπουδαία ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλη η ομάδα έδειξε εντυπωσιακό χαρακτήρα και έχουμε γυρίσει ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Δεν περιμέναμε το παιχνίδι να είναι έτσι, αλλά προσπαθούμε να δούμε τη θετική πλευρά. Το ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας κάνει να δούμε ότι όταν πιστεύουμε είμαστε σπουδαία ομάδα».

Για την εμφάνιση του Λαπροβίτολα που σκόραρε 29 πόντους τόνισε: «Μας έδωσε μεγάλη ώθηση και είχε μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι. Έχει την ποιότητα να κάνει ό,τι έκανε σήμερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr