Friday, 03 May 2024
PHARMANET
 
 

Διέλυσε... εύκολα την Εφές η Φενέρμπαχτσε (video)

Jun 03, 2023

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε ότι ήθελε την Εφές και πήρε προβάδισμα στην ημιτελική σειρά του τούρκικου πρωταθλήματος.

 

 

 

Η Φενέρμπαχτσε… σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Εφές, της οποίας και επικράτησε με 42 πόντους διαφορά, 108-66, στον πρώτο ημιτελικό του τούρκικου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε ότι ήθελε πάνω στο παρκέ και με μεγάλο «όπλο» της την ευστοχία έξω από τα 6.75 μέτρα, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει το… πάνω χέρι από το ξεκίνημα του αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν δεν κατάφερνα να μπουν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα, με τον Τούρκο προπονητή παρά τις συνεχείς αλλαγές να μη μπορεί να βρει τον τρόπο να αντιδράσει η ομάδα του.

Μάλιστα ο Αταμάν άνοιξε και… διάλογο με οπαδό της Φενέρμπαχτσε η οποία του απευθύνθηκε με μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του γηπέδου να την οδηγήσουν εκτός.

Ο Μότλεϊ με 18 πόντους και ο Χέιζ με 15 έκαναν την διαφορά για την Φενέρ, την ώρα που ο Μπράιαντ ήταν πρώτος σκόρερ της Εφές με 13.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 51-37, 77-54, 108-66

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr