Friday, 03 May 2024
PHARMANET
 
 

Οι Πέλικανς «τέλειωσαν» τους Κινγκς και πέρασαν στα playoffs (vid)

Apr 20, 2024

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς λύγισαν τους Σακραμέντο Κινγκς στον τελικό για την 8η θέσης της δυτικής περιφέρειας, επικρατώντας με 105-98 και θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Θάντερ στον πρώτο γύρο των playoffs.


Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε χρόνο συμμετοχής στην κρίσιμη «μάχη» των Κινγκς, ωστόσο σε 11 λεπτά στο παρκέ είχε δύο πόντους, δύο ριμπάουντ και ένα κλέψιμο με 1/2 δίποντα και 0/2 τρίποντα.

Οι Κινγκς ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 22-24, όμως στη συνέχεια οι Πέλικανς κυριάρχησαν και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +9 (54-45).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κινγκς πάλεψαν αλλά οι Πέλικανς έβρισκαν τις απαντήσεις, άντεξαν την πίεση που άσκησαν οι «Βασιλιάδες» και πήραν το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs της δυτικής περιφέρειας.

Οι «Πελεκάνοι» θα τεθούν πλέον αντιμέτωποι με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στον πρώτο γύρο των playoffs, ενώ οι Κινγκς θα πάνε για... διακοπές και θα αρχίσουν να σκέφτονται τη νέα σεζόν

Ο Μπράντον Ίνγκραμ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Πέλικανς με 24 πόντους, ενώ πολύ καλό ματς έκανε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας που είχε 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Για τους Κινγκς πρώτος σκόρερ ήταν ο ΝτεΆρον Φοξ με 35 πόντους, ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Δείτε την στατιστική της αναμέτρησης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr