Saturday, 18 May 2024
PHARMANET
 
 

Μάβερικς: Μαγνητική για Μάξι Κλέμπερ πριν τα ημιτελικά

May 04, 2024

Ο Μάξι Κλέμπερ τραυματίστηκε στον δεξί του ώμο στο Game 6 των Μάβερικς με τους Κλίπερς και θα υποβληθεί σε μαγνητική ενόψει του δεύτερου γύρου των playoffs του NBA, εκεί όπου το Ντάλας θα αντιμετωπίσει την Οκλαχόμα.

Ένα πρόβλημα στο δεξί ώμο αποκόμισε ο Μάξι Κλέμπερ των Ντάλας Μάβερικς στο Game 6 με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με αποτέλεσμα να κρίνεται σκόπιμο να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Ο Γερμανός φόργουορντ/σέντερ των Μαβς έπαιξε κομβικό -αμυντικά- ρόλο στον πρώτο γύρο των playoffs κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ είχε και 10 εύστοχα τρίποντα σε 18 προσπάθειες που πήρε σε αυτά έξι ματς, οπότε ενδεχόμενη απουσία του στον δεύτερο γύρο, απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Τζέισον Κιντ.

Ο 32χρονος ψηλός αγωνίζεται στο Ντάλας από το 2017 και έχει κατά μέσο όρο 6.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 406 παιχνίδια κανονικής διάρκειας με τη φανέλα των Μάβερικς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr