Sunday, 19 May 2024
PHARMANET
 
 

Μπανκέρο: «Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς τον Φραντζ Βάγκνερ»

May 06, 2024

Ο Πάολο Μπανκέρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στους Μάτζικ, Φραντς Βάγκνερ με αφορμή την κακή απόδοση του Γερμανού γκαρντ στο Game 7, τονίζοντας ότι χωρίς αυτόν η ομάδα δεν θα είχε φτάσει ως εδώ.
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν των Ορλάντο Μάτζικ με 106-94 στο Game 7 της σειράς και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Φραντς Βάγκνερ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας μόλις 6 πόντους με 1/15 εύστοχα σουτ, πέρα από τις 4/4 βολές, σε συνολικά 34:48 λεπτά εντός παρκέ και δεν βοήθησε την ομάδα του όσο θα ήθελε ο ίδιος.

Ο Πάολο Μπανκέρο σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού έσπευσε να προστατεύσει τον παίκτη του, υποστηρίζοντας πως χωρίς αυτόν δεν θα είχαν φτάσει ως εδώ.

«Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς τον Φραντζ. Διατηρεί τον εαυτό του σε ένα υψηλό στάνταρ και περιμένει πολλά από τον ίδιο ως παίκτη. Έχω υπάρξει και εγώ στη θέση του, όπου νιώθεις ότι θα μπορούσες να κάνεις πολλά περισσότερα σε μία ήττα, αλλά δεν τον καθορίζει αυτό. Μετά το πρώτο παιχνίδι, ο κόσμος αμφισβητούσε το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι. Το γεγονός ότι επιστρέψαμε με αυτόν τον τρόπο, δείχνει το προς τα που πηγαίνουμε και το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr